Ga naar content

Transport nodig naar of vanuit Polen? Het beste is om te kiezen voor een transporteur die daar de weg weet. Zoals FCE Transport. Als internationaal transportbedrijf hebben we al meer dan 25 jaar ervaring in het land. Ook voor spoedzendingen kun je op ons vertrouwen. Crossdocking of ADR Transport? Voor ons geen probleem! We gaan maximaal voor de klant. Maar dan ook écht.

Bel, mail of app direct Vanaf 08:00 uur bereikbaar

Kennis van land en cultuur

Gaat het om één pakje of toch om een volle wagen? Hoe klein of groot de zending ook is, we regelen jouw transport van en naar Polen. We hebben meer dan twintig jaar kennis van en ervaring met de landen in Oost-Europa. Dus niet alleen met Polen, maar ook met landen zoals Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Slowakije en Tsjechië. Van elk van hen kennen we het land, de cultuur en de gebruiken. Dit maakt in ons transport naar Polen regelmatig het verschil.

Eigen materieel

Schakelt u ons in voor internationaal wegtransport van of naar Polen? Dan zult u merken dat vrijwel al ons groupage-vervoer onder onze regie plaatsvindt. Hierdoor kunnen wij zo flexibel mogelijk opereren en gaat er geen kostbare tijd verloren. Wij rijden dan ook het liefst in één keer naar de klant. Dat scheelt niet alleen tijd, maar voorkomt ook onnodige schade. Is er sprake van distributie in Polen? Dan werken wij met een aantal lokale distributiebedrijven samen. Stuk voor stuk betrouwbare partners, die ons al jarenlang helpen bij het verzorgen van snel, efficiënt en zorgvuldig transport in Polen.

Verschillende producten

Transport naar Polen vindt binnen de grenzen van de Europese Unie plaats. Hierdoor is er vrij verkeer van goederen mogelijk. FCE Transport is flexibel inzetbaar. Ook in het geval van het type goederen. Zo vervoeren wij voor onze klanten, onder andere:

  • Levensmiddelen
  • Machines en machineonderdelen
  • Medicijnen
  • En meer

Track & trace

De efficiëntie van ons transport naar Polen, is grotendeels te danken aan ons track- en-trace-systeem. Niet alleen zijn wij in staat om u op elk gewenst moment te informeren over de stand van zaken, maar kunnen ook direct inspelen op onverwachte situaties. Ons systeem zorgt er zo voor dat jouw transport naar Polen vlekkeloos verloopt.

Ook spoedtransport naar polen

Heeft u goederen die razendsnel op transport naar Polen moeten? Bel ons direct! We verzorgen jouw spoedzending in een mum van tijd. Samen vinden wij altijd een oplossing!

Daarom FCE Transport

Bij FCE Transport pakken wij door. Met meer dan 25 jaar ervaring in Oost-Europa is jouw transport naar Polen gegarandeerd in goede handen. We zijn enthousiast én houden van de nodige humor. Uw belangen staan echter altijd voorop. Zo staan wij van vroeg tot laat voor u klaar en zetten we in op snelheid en efficiëntie. Welke uitdaging u ons ook voorlegt: wij regelen het voor u! Wij houden ons o.a. met de volgende logistieke diensten bezig: 

Goed bereikbaar

Moet er snel transport naar of van Polen plaatsvinden? Wij regelen het voor u. Onze medewerkers zijn van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat bereikbaar. Hierdoor kunnen wij razendsnel schakelen. Telefoon. E-mail. WhatsApp. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk.

Regel vandaag nog jouw transport naar Polen

Laat uw goederen snel, efficiënt en zeker verzenden via FCE Transport. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op over de mogelijkheden. Dit kan door te bellen naar +31 341 - 76 70 77 of een WhatsApp te sturen. Heeft u uw keuze gemaakt? Vraag dan direct een offerte bij ons aan. Dan nemen wij uw transport naar Polen razendsnel uit handen.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan. Vul onderstaand formulier volledig in, en omschrijf u vraag zo compleet en duidelijk mogelijk. Binnen 1 uur heeft u een passend aanbod. Heeft u een spoedzending? Neem dan direct contact op.