Ga naar content

Internationaal koerier

Heb je een spoedzending die zo snel mogelijk naar een klant moet? We bezorgen jouw zending op elke plek in Europa. Van één brief tot meerdere pallets. Als internationaal koerier gaan we tot het uiterste voor de klant.

Bereikbaar van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat

We begrijpen het dat een spoedklus ook echt spoed heeft. Daarom zijn we van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bereikbaar. Vertrouw gerust op onze dienstverlening, want we vinden altijd de oplossing. Linksom óf rechtsom. Als internationaal koerier maken waar wat we beloven.

Met eigen materieel

Elke spoedzending verzorgen we zélf, met eigen materieel. Waarom? Omdat we zeker willen weten dat het goed gaat. En dat jouw zending onbeschadigd aankomt, op de afgesproken tijd. Afhankelijk van jouw zending gebruiken we één van onze transportbusjes of een trekker met oplegger. Desnoods springen we op de motor als dat de meest snelle en efficiënte manier is.

Bel, mail of app direct Vanaf 08:00 uur bereikbaar
Eigen materieel
Door eigen materieel weten we zeker dat jouw (spoed)zending op tijd en goed aankomt
Distributiepartners door heel Europa
Met 40 jaar ervaring en een groot netwerk helpen we je met elke transportvraag
Open van vroeg tot laat
We begrijpen het dat een spoedklus ook echt spoed heeft. Daarom zijn we van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bereikbaar

Met eigen materieel Elke spoedzending verzorgen we zélf, met eigen materieel. Waarom? Omdat we zeker willen weten dat het goed gaat. En dat jouw zending onbeschadigd aankomt, op de afgesproken tijd. afhankelijk van jouw zending gebruiken we een van onze transportbusjes of een trekker met oplegger. Desnoods springen we op de motor als dat de meest snelle en efficiënte manier is.

Wekelijks vervoert FCE grondstoffen en verpakkingsmateriaal vanuit ons hoofdkantoor in Echt naar onze fabriek in Hongarije. Het is belangrijk dat de lading op tijd en onbeschadigd aankomt. Daar kunnen we op vertrouwen.

Erwin Buijs, Operational manager Enbi Plastics BV

We vervoeren machines, machineonderdelen en gereedschappen door heel Europa. FCE verzorgt het allemaal. Sterk zijn ze ook in spoedjes. En wat ze beloven, maken ze waar.

Gerrit Foppen, Expeditiemedewerker AWL-Techniek

“FCE is voor ons een gouden partner. Echt een verlengstuk van onze dienstverlening. Ze begrijpen de urgentie van onze zendingen en denken altijd mee over een passende oplossing.”

Erik Damink, General Manager SCS Logistics BV