Ga naar content

Over FCE Transport

Handen uit de mouwen en gáán

Dat is de mentaliteit van FCE Transport. We gáán voor jou als klant. Bij FCE kun je vertrouwen op tientallen jaren ervaring. Op ons enthousiasme, onze drive en onze humor. En op onze zorgvuldigheid van werken. We doen het graag ánders. In het besef dat jij als klant gebaat bent bij betrouwbaarheid, snelheid & efficiency en een werkelijk klantgerichte aanpak. Van vroeg tot laat staan we voor je klaar. Welke vraag of uitdaging je ook bij ons neerlegt, we regelen het.

Betrouwbaar

Als je je opdracht bij ons neerlegt, dan komt het voor elkaar. Zo simpel is dat. Wat we zeggen, maken we waar. En is iets echt onmogelijk? Dan vertellen we dat eerlijk. Maar bij ons is vrijwel niets onmogelijk.

Snel & efficiënt

We werken kostenbewust, snel en efficiënt. Dat is een kwestie van slim organiseren en effectief en zorgvuldig uitvoeren. We zijn specialist in crossdocking.

Klantgericht (maar dan ook écht)

FCE Transport is het bedrijf van Leon Rodenburg en Michel ten Hove en hun team. De klant staat bij ons nog echt centraal. We kennen onze klanten en weten wat ze belangrijk vinden. We luisteren en vragen door. En nemen de klant zoveel mogelijk uit handen. Klantgericht dus, maar dan ook écht.

En als bonus: humor

De transportbranche is hectisch. Humor is daarom een belangrijk smeermiddel voor goede samenwerking, vinden we. Het maakt het samenwerken leuker én soepeler.

Eigen materieel
Groupage-distributie verzorgen we met eigen materieel. Zo houden we maximale controle.
Distributiepartners door heel Europa
Meerdere zendingen naar verschillende locaties? We hebben distributiepartners door heel Europa.
Open van vroeg tot laat
Transport staat nooit stil. Daarom zijn we bereikbaar van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.
Ontdek de voordelen van FCE Transport

Wil je graag weten wat je voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. We zijn benieuwd!

Neem contact op

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Wekelijks vervoert FCE grondstoffen en verpakkingsmateriaal vanuit ons hoofdkantoor in Echt naar onze fabriek in Hongarije. Het is belangrijk dat de lading op tijd en onbeschadigd aankomt. Daar kunnen we op vertrouwen.

Erwin Buijs, operational manager Enbi Plastics BV

We vervoeren machines, machineonderdelen en gereedschappen door heel Europa. FCE verzorgt het allemaal. Sterk zijn ze ook in spoedjes. En wat ze beloven, maken ze waar.

Gerrit Foppen, expeditiemedewerker AWL-Techniek

“FCE is voor ons een gouden partner. Echt een verlengstuk van onze dienstverlening. Ze begrijpen de urgentie van onze zendingen en denken altijd mee over een passende oplossing.”

Erik Damink, General Manager SCS Logistics BV