Ga naar content

Over FCE Transport

Handen uit de mouwen en gáán

Dat is de mentaliteit van FCE Transport. We gáán voor u als klant. Bij FCE kunt u vertrouwen op tientallen jaren ervaring. Op ons enthousiasme, onze drive en op onze zorgvuldigheid van werken. We doen het graag ánders. In het besef dat u als klant gebaat bent bij betrouwbaarheid, snelheid & efficiency en een werkelijk klantgerichte aanpak. Van vroeg tot laat staan we voor u klaar. Welke vraag of uitdaging u ook bij ons neerlegt, we regelen het.

Betrouwbaar

Als u uw opdracht bij ons neerlegt, dan komt het voor elkaar. Zo simpel is dat. Wat we zeggen, maken we waar. En is iets echt onmogelijk? Dan vertellen we dat eerlijk. Maar bij ons is vrijwel niets onmogelijk.

Snel & efficiënt

We werken kostenbewust, snel en efficiënt. Dat is een kwestie van slim organiseren en effectief en zorgvuldig uitvoeren. We zijn specialist in crossdocking.

Klantgericht (maar dan ook écht)

FCE Transport is het bedrijf van Leon Rodenburg en Michel ten Hove en hun team. De klant staat bij ons nog echt centraal. We kennen onze klanten en weten wat ze belangrijk vinden. We luisteren en vragen door. En nemen de klant zoveel mogelijk uit handen. Klantgericht dus, maar dan ook écht.

En als bonus: humor

De transportbranche is hectisch. Humor is daarom een belangrijk smeermiddel voor goede samenwerking, vinden we. Het maakt het samenwerken leuker én soepeler.

Eigen materieel
Groupage-distributie verzorgen we met eigen materieel. Zo houden we maximale controle.
Distributiepartners door heel Europa
Meerdere zendingen naar verschillende locaties? We hebben distributiepartners door heel Europa.
Open van vroeg tot laat
Transport staat nooit stil. Daarom zijn we bereikbaar van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.
Ontdek de voordelen van FCE Transport

Wil je graag weten wat je voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. We zijn benieuwd!

Neem contact op

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Wekelijks vervoert FCE grondstoffen en verpakkingsmateriaal vanuit ons hoofdkantoor in Echt naar onze fabriek in Hongarije. Het is belangrijk dat de lading op tijd en onbeschadigd aankomt. Daar kunnen we op vertrouwen.

Erwin Buijs, Operational manager Enbi Plastics BV

We vervoeren machines, machineonderdelen en gereedschappen door heel Europa. FCE verzorgt het allemaal. Sterk zijn ze ook in spoedjes. En wat ze beloven, maken ze waar.

AWL-Techniek

FCE Transport rijdt voor ons wekelijks kleine tot grote partijen diervoeding. Fijn bij FCE transport zijn de korte communicatie lijnen, waardoor er snel geschakeld kan worden. Ze verzorgen ook de afspraken en aanmeldingen bij onze klanten. Hier mee nemen ze ons het logistieke proces volledig uithanden. Dit werkt erg prettig.

Dirk van Putten, Warehouse manager Yarrah Organic Petfood

Wij werken samen met verschillende fabrikanten uit heel Europa. Snel schakelen bij transport is cruciaal voor onze montageplanning en het bouwproces van onze klanten. FCE is hierin heel flexibel, accuraat en ontzorgt ons gehele logistieke proces.

Wilco Winkel, Inkoper/werkvoorbereider Kroon Liften B.V.

Inmiddels doen wij al weer een flinke tijd tot volle tevredenheid zaken met FCE voor al onze leveringen naar Slowakije, Tsjechië, Polen, Kroatië en Oostenrijk. Onze keuze voor FCE is op basis van altijd capaciteit voorhanden, snelle communicatie, marktconforme prijzen en punctualiteit met onze afleveringen. Niet enkel wij zijn uitermate tevreden met FCE maar onze klanten ook. Het loopt gesmeerd en als een zonnetje.

Walter Wilders, Ultimate Europe GmbH

“FCE is voor ons een gouden partner. Echt een verlengstuk van onze dienstverlening. Ze begrijpen de urgentie van onze zendingen en denken altijd mee over een passende oplossing.”

SCS Logistics BV