Ga naar content

ADR Transport

Meer dan 25 jaar transport ervaring
Vervoer met eigen materiaal inclusief track and trace
Snelheid, efficiency, zekerheid en betrouwbaar

Met grote nauwkeurigheid loop je alle partijen voor ADR-transport langs. Logisch, want wanneer het om het vervoer van gevaarlijke stoffen gaat, gaat u liever niet over een dag glad ijs. U moet er namelijk niet aan denken dat er onderweg een ongeluk plaatsvindt. Schakel daarom vandaag nog FCE Transport in. Ons bedrijf is al ruim 25 jaar een begrip. Dus ook wanneer het om het transport van gevaarlijke stoffen (ADR) gaat!

Bel, mail of app direct Vanaf 08:00 uur bereikbaar

Wat is ADR-transport?

Wie op zoek is naar een organisatie voor ADR-transport weet waarschijnlijk wel wat het allemaal inhoudt. Toch leggen wij het nog even kort uit. ADR staat voor Accord Européen Relatif au Transports International des Marchandises Dangereuse par Route en gaat dus over het transport van gevaarlijke stoffen. Het ADR-vervoer is hiermee met een Europees verdrag geregeld.

De gevarenklassen

Binnen de ADR-transport zijn negen gevarenklassen (onderverdeling in gevaarlijke stoffen) te onderscheiden. Elk wordt van een speciaal label voorzien en moet aan verschillende eisen voldoen. FCE Transport pakt de volgende onderdelen van ADR-vervoer voor u op:

  • Ontplofbare stoffen en voorwerpen
  • Gassen
  • Brandbare vloeistoffen
  • Brandbare vaste stoffen
  • Oxiderende stoffen
  • Giftige en infectueuze stoffen
  • Radioactieve stoffen
  • Bijtende stoffen
  • Diverse gevaarlijke stoffen

Veilig op weg met FCE Transport

Handen uit de mouwen en gaan. Dat is al ruim 25 jaar de mentaliteit van FCE Transport. Dit doen wij echter weloverwogen. Zeker wanneer het om het transport van gevaarlijke stoffen gaat. Wij gaan namelijk alle rampscenario’s zoveel mogelijk uit de weg. Dit doen wij op een snelle en efficiënte manier, waardoor u niet lang op een levering hoeft te wachten. Ook is onze eigen klantenservice van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat te bereiken. Alleen zo kunnen wij snel schakelen.

Bij FCE Transport regelen wij onder andere het ADR-vervoer van en naar:

Tsjechië;
Duitsland;
Bulgarije;
Kroatië;
Roemenië;
Oostenrijk;
Slowakije;
Hongarije;
Polen.

Regel direct jouw ADR-transport!

Ontploffingen. Oxidaties. Giftige gassen. Het is vrij logisch dat er - op Europees niveau - strenge regels voor ADR vervoer zijn opgesteld. Niemand zit namelijk te wachten op een chemische ramp op de autoweg. Schakel voor het vervoer van jouw gevaarlijke stoffen daarom FCE Transport in. Bel gerust naar +31 341 767 077, stuur ons een WhatsApp of vul het contactformulier in. Welke producten kunnen wij voor u meenemen tijdens ons ADR-transport?

Direct een internationaal koerier nodig?

Bel ons direct! We staan in de startblokken om jouw zending met spoed te bezorgen. We zijn bereikbaar van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Neem contact op