Ga naar content

Diensten

Meer dan 25 jaar transport ervaring
Vervoer met eigen materiaal inclusief track and trace
Snelheid, efficiency, zekerheid en betrouwbaar

Onze logistieke diensten

U kunt erop vertrouwen dat we uw goederen goed en tijdig afleveren. Waar ook in Europa. Van Noorwegen tot Spanje, en van Engeland tot Turkije. We vervoeren snel, efficiënt en zorgvuldig. Heeft u een spoedzending? Kom maar op, wij regelen het. Betrouwbaar, snel, klantgericht en met een gezonde dosis humor. Profiteer ook van onze logistieke diensten:

Distributie

Van één doosje tot volle lading. We distribueren uw goederen door heel Europa. Snel, betrouwbaar en klantgericht.

Meer over distributie

Warehousing

Met crossdocking bespaart u tijd en kosten. FCE is specialist in crossdocking, ook voor buitenlandse bedrijven.

Meer over Warehousing

Internationaal koerier

Heeft u een spoedzending? Wij zijn graag uw internationale koerier. U kunt erop vertrouwen dat we het regelen.

Meer over Internationaal koerier

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Wekelijks vervoert FCE grondstoffen en verpakkingsmateriaal vanuit ons hoofdkantoor in Echt naar onze fabriek in Hongarije. Het is belangrijk dat de lading op tijd en onbeschadigd aankomt. Daar kunnen we op vertrouwen.

Erwin Buijs, Operational manager Enbi Plastics BV

We vervoeren machines, machineonderdelen en gereedschappen door heel Europa. FCE verzorgt het allemaal. Sterk zijn ze ook in spoedjes. En wat ze beloven, maken ze waar.

AWL-Techniek

FCE Transport rijdt voor ons wekelijks kleine tot grote partijen diervoeding. Fijn bij FCE transport zijn de korte communicatie lijnen, waardoor er snel geschakeld kan worden. Ze verzorgen ook de afspraken en aanmeldingen bij onze klanten. Hier mee nemen ze ons het logistieke proces volledig uithanden. Dit werkt erg prettig.

Dirk van Putten, Warehouse manager Yarrah Organic Petfood

Wij werken samen met verschillende fabrikanten uit heel Europa. Snel schakelen bij transport is cruciaal voor onze montageplanning en het bouwproces van onze klanten. FCE is hierin heel flexibel, accuraat en ontzorgt ons gehele logistieke proces.

Wilco Winkel, Inkoper/werkvoorbereider Kroon Liften B.V.

Inmiddels doen wij al weer een flinke tijd tot volle tevredenheid zaken met FCE voor al onze leveringen naar Slowakije, Tsjechië, Polen, Kroatië en Oostenrijk. Onze keuze voor FCE is op basis van altijd capaciteit voorhanden, snelle communicatie, marktconforme prijzen en punctualiteit met onze afleveringen. Niet enkel wij zijn uitermate tevreden met FCE maar onze klanten ook. Het loopt gesmeerd en als een zonnetje.

Walter Wilders, Ultimate Europe GmbH

“FCE is voor ons een gouden partner. Echt een verlengstuk van onze dienstverlening. Ze begrijpen de urgentie van onze zendingen en denken altijd mee over een passende oplossing.”

Erik Damink, General Manager SCS Logistics BV