Ga naar content

Distributie door heel Europa

We distribueren uw goederen door heel Europa. Van Noorwegen tot Spanje, en van Engeland tot Turkije. Extra veel ervaring hebben we met distributie in de Oost-Europese landen. We leveren snel, betrouwbaar, klantgericht en met humor. We gaan écht tot het uiterste voor onze klanten.

Efficiency verzekerd

Hoe meer handelingen, hoe meer risico op schade. En hoe meer tijd het vervoer kost. Daarom leveren we uw goederen als het even kan rechtstreeks af bij de klant. Lukt dat niet, dan zit er hooguit één distributiehub tussen. Dit voorkomt schade en zorgt voor de snelst mogelijke levering.

Alles onder controle

Groupage-distributie verzorgen we met eigen materieel. Zo houden we maximale controle. Gaat het om meerdere zendingen naar verschillende locaties? Dan profiteert u van ons fijnmazige netwerk van distributiepartners door heel Europa. Het gaat om bedrijven waarvan we weten dat ze betrouwbaar werken en snel en zorgvuldig handelen. In nauwe samenwerking bezorgen we elke zending tijdig op elke gewenste plek.

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bereikbaar

We gáán voor de volle 100% voor onze klanten. Natuurlijk, dat roept iedereen. Maar we maken het ook echt waar. Tot het uiterste gaan we voor de beste oplossing. We zijn bereikbaar van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Samen gaan we voor snelheid en efficiency. Daag ons gerust uit!

Track & trace

Natuurlijk wilt u graag zekerheid. Dankzij ons track & trace-systeem weten we precies waar uw goederen op dit moment zijn. Prettig voor u, handig voor ons. Want we spelen real-time in op onvoorziene omstandigheden. Zoals een eventuele vertraging vanwege een file.

Bel, mail of app direct Vanaf 08:00 uur bereikbaar
Eigen materieel
Groupage-distributie verzorgen we met eigen materieel. Zo houden we maximale controle.
Distributiepartners door heel Europa
Meerdere zendingen naar verschillende locaties? We hebben distributiepartners door heel Europa.
Open van vroeg tot laat
Transport staat nooit stil. Daarom zijn we bereikbaar van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.
Kies ook voor snelle en betrouwbare distributie

Snel, betrouwbaar, klantgericht. Kies ook voor distributie via FCE Transport. Van één doosje tot volle lading. Waar ook in Europa.

Vraag offerte aan

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Wekelijks vervoert FCE grondstoffen en verpakkingsmateriaal vanuit ons hoofdkantoor in Echt naar onze fabriek in Hongarije. Het is belangrijk dat de lading op tijd en onbeschadigd aankomt. Daar kunnen we op vertrouwen.

Erwin Buijs, Operational manager Enbi Plastics BV

We vervoeren machines, machineonderdelen en gereedschappen door heel Europa. FCE verzorgt het allemaal. Sterk zijn ze ook in spoedjes. En wat ze beloven, maken ze waar.

AWL-Techniek

“FCE is voor ons een gouden partner. Echt een verlengstuk van onze dienstverlening. Ze begrijpen de urgentie van onze zendingen en denken altijd mee over een passende oplossing.”

Erik Damink, General Manager SCS Logistics BV