Ga naar content

Transport naar Hongarije

Heb je goederen te vervoeren naar Hongarije? En wil je voorkomen dat het transport te langzaam of inefficiënt gaat? FCE Transport regelt het goed en zeker. We kennen de wegen, de regels en de mentaliteit. En hebben er betrouwbare vaste partners voor de distributie binnen Hongarije.

Bel, mail of app direct

Meer dan 20 jaar Hongarije-ervaring

We weten wat ervoor nodig is om jouw goederen snel, efficiënt en netjes af te leveren. Immers, we komen al meer dan twintig jaar in Hongarije. Noem ons dus gerust een Hongarije-specialist. Wij gáán volledig voor de klant. Maar dan ook écht.

Transport met eigen materieel

Het groupage-vervoer naar Hongarije verzorgen we met eigen materieel. Hierdoor hebben we maximale controle over de kosten, de efficiency en de kwaliteit. Is er fijnmazige distributie binnen Hongarije nodig? Geen probleem! Hiervoor werken we nauw samen met lokale distributeurs. Professionele partners waar je volledig op kunt vertrouwen. We werken namelijk al jarenlang met hen.

Van levensmiddelen en machines tot stukgoed

We transporteren uiteenlopende goederen, zowel groupage als complete ladingen. Je kunt ons inschakelen voor het vervoeren van onder meer:

  • Levensmiddelen & AGF
  • Machines en machineonderdelen
  • Elektronica
  • Stukgoed
  • Medicijnen
  • En meer

Ook spoedzendingen naar Hongarije

Moet jouw zending razendsnel in Hongarije zijn? Dan zetten we onze internationale koeriersdienst in. Voor maximale controle en zekerheid verzorgen we jouw spoedzending met eigen materieel.

Bel, mail of app direct

Daarom FCE Transport

Handen uit de mouwen en gáán. Dat is de mentaliteit van FCE Transport. We gáán voor jou als klant. Bij FCE kun je vertrouwen op tientallen jaren Slowakije-ervaring. Op ons enthousiasme, onze humor en onze drive. En op onze zorgvuldigheid van werken. We doen het graag ánders. In het besef dat jij als klant gebaat bent bij betrouwbaarheid, snelheid & efficiency en een werkelijk klantgerichte aanpak. Van vroeg tot laat staan we voor je klaar. Welke vraag of uitdaging je ook bij ons neerlegt, we regelen het.

Bereikbaar van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat

We gáán voor onze klanten. Vinden altijd een oplossing, ook als het gaat om spoedzendingen. En handig voor jou: we zijn bereikbaar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Daardoor handelen we snel en effectief. Daarmee maken we regelmatig het verschil voor onze klanten. Daag ons gerust uit!