Ga naar content

Transport Hongarije

Als leverancier zit u er niet op te wachten: langzaam en inefficiënt transport naar Hongarije. Uw producten moeten namelijk snel op plaats van bestemming zijn. De klant blij. U blij. Schakel daarom de diensten van FCE Transport in. Dankzij onze ruime ervaring op het Hongaarse wegennet is een voorspoedig transport tussen Hongarije en Nederland verzekerd. Neem direct contact met ons op!

Bel, mail of app direct Vanaf 08:00 uur bereikbaar

Ruime ervaring

Transport naar Hongarije is een vak apart. U krijgt te maken met andere regels, wetten en zelfs met vignetten. Daarom kunt u het beste de samenwerking aangaan met een distributeur die verstand van zaken heeft. FCE Transport komt als internationaal transportbedrijf al ruim 25 jaar in Hongarije. Boedapest. Debrecen. Miskolc. Szeged. Pécs. We komen echt overal. Crossdocking of ADR Transport? Voor ons geen probleem! Aan ervaring dus geen gebrek. Hierdoor kunnen wij goederen snel en efficiënt bij de ontvangende partij afleveren.

Transport met eigen materieel

Veel transportbedrijven verwachten dat u zelf voor vervoersmiddelen zorgt. Zo werken wij bij FCE Transport niet. Ons transport naar Hongarije verzorgen wij met ons eigen materiaal. De reden daarvoor is simpel. Op deze manier houden wij zicht en controle op de kosten en de kwaliteit van onze dienst. Is er sprake van een fijnmazige distributie? Dan werken wij - voor het transport binnen Hongarije - met onze lokale partners samen.

Verschillende goederen

De handelsrelatie tussen Nederland en Hongarije is goed. Er worden dan ook uiteenlopende goederen getransporteerd. Van groupage tot complete ladingen: FCE Transport pakt het allemaal op. Zo zetten wij wekelijks de volgende producten op transport naar Hongarije:

  • Machines;
  • Elektronica;
  • Levensmiddelen;
  • Medicijnen;
  • en meer...

Spoedtransport naar Hongarije

Tijd is geld. Dat snapt iedere distributeur. Maar soms is er écht nood aan de man. Komt een bepaald product te laat op plaats van bestemming? Dan kunnen de gevolgen groot zijn. Financieel, maar misschien ook medisch. In dat geval regelen wij een spoedtransport naar Hongarije. Om er zeker van te zijn dat de zending goed verloopt, werken wij hier wederom met ons eigen materieel. Dit biedt ons meer controle en zekerheid.

Altijd bereikbaar

Transport naar Hongarije is geen 9-tot-5-baan. Onze vrachtwagenchauffeurs zijn vaak dag en nacht onderweg. Om die reden hanteert ook onze klantenservice ruime openingstijden. Zo zijn wij van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat te bereiken. Ook voor nieuwe opdrachten. Op deze manier kunnen we vaak snel doorpakken en is een bestelling in rap tempo op weg. Bel gerust voor transport naar Hongarije!

Naar Hongarije met FCE Transport

Doorpakken. Dat doen wij bij FCE Transport het allerliefst. Want alleen zo maken wij met ons internationaal wegtransport naar Hongarije een verschil. De sfeer binnen onze bedrijf is positief. We zijn enthousiast, houden van humor en hebben een sterke drive. Daarnaast bouwen wij ook aan onze kwaliteit. Zo zijn wij zorgvuldig, betrouwbaar en efficiënt. Wij werken klantgericht en staan altijd voor u klaar. Welke uitdaging u ook bij ons neerlegt, wij gaan hem voor u aan. Naast transport naar Hongarije verzorgen wij ook zendingen naar landen, zoals:

Direct transport naar Hongarije regelen?

Staat er binnen uw bedrijf een landing op distributie binnen Hongarije te wachten? Dan is FCE Transport de ideale partner. Neem gerust contact met ons op! Bel hiervoor naar +31 341 - 76 70 77. Wij zijn bereikbaar vanaf 8:00 uur. Het contactformulier invullen of een offerte bij ons aanvragen kan natuurlijk ook. Wanneer zetten wij uw goederen op transport naar Hongarije?

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan. Vul onderstaand formulier volledig in, en omschrijf u vraag zo compleet en duidelijk mogelijk. Binnen 1 uur heeft u een passend aanbod. Heeft u een spoedzending? Neem dan direct contact op.