Ga naar content

Internationaal wegtransport

Meer dan 25 jaar transport ervaring
Vervoer met eigen materiaal inclusief track and trace
Snelheid, efficiency, zekerheid en betrouwbaar

Afnemers door heel Europa?

Heeft u afnemers door heel Europa? En wilt u hen snel en efficiënt beleveren? FCE Transport verzorgt internationaal wegtransport snel, efficiënt en zeker. Als u kiest voor onze dienstverlening, dan kunt u erop vertrouwen dat we volledig voor u gáán. Warehousing, ADR Transport? Voor ons geen probleem! Niet keurig van 9 tot 5, maar langer, beter en met veel toewijding.

Internationaal wegtransport naar alle landen van Europa

We rijden door heel Europa. Van Noorwegen tot Spanje, en van Ierland tot Turkije. We hebben nauwe contacten met vaste distributiepartners waarmee we al jarenlang samenwerken. Extra ervaring hebben we met de landen in Midden- en Oost-Europa. Lees meer over transport Oostenrijk, transport Tsjechië, transport Slowakije, transport Hongarije, transport Roemenië, transport Kroatië, transport Duitsland, transport Bulgarije en transport Polen.

internationaal wegtransport
internationaal wegtransport

Van levensmiddelen en machines tot stukgoed

We transporteren uiteenlopende goederen, zowel groupage als complete ladingen. Klanten schakelen ons in voor het vervoeren van onder meer:

  • Levensmiddelen & AGF
  • Machines en machineonderdelen
  • Elektronica 
  • Stukgoed
  • Medicijnen
  • Thermo-/koeltransport
  • En meer

Bereikbaar van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat

Veel transportbedrijven zijn alleen bereikbaar tijdens kantooruren. Wij doen dat graag anders. U kunt ons van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bereiken. Dat vinden we belangrijk, want internationaal wegtransport staat immers nooit stil. Klanten waarderen dit en ze ervaren de voordelen. We helpen sneller, efficiënter en simpelweg beter. We doen wat we beloven.

Bel, mail of app direct Vanaf 08:00 uur bereikbaar

Eigen materieel

Het groupage-transport verzorgen we met eigen materieel. Daardoor werken we efficiënt en zorgvuldig en houden we alles in de hand. Hoe meer handelingen, hoe meer risico op schade en hoe meer tijd het vervoer kost. Daarom vervoeren we de goederen bij voorkeur direct van A naar B naar de klant. Lukt dat niet, dan zit daar hooguit één distributiehub tussen. Voor de fijnmazige distributie werken we nauw samen met vervoerspartners door heel Europa.

Track and trace

We weten precies waar jouw goederen zich onderweg bevinden. Dit dankzij ons uitgekiende plannings- en track & trace-systeem. Prettig voor u én ons. Want we spelen direct in op onverwachte omstandigheden. Zoals een file. we schakelen snel en houden u op de hoogte.

Betrouwbaar, snel en servicegericht

Klanten zeggen het: FCE Transport is ánders. Volledig toegewijd aan de opdracht en de opdrachtgever. Enthousiast. En met focus op snelheid en efficiency. Natuurlijk met behoud van kwaliteit. Want bij FCE Transport werken uitsluitend ervaren professionals die gáán voor de klant. We kennen u en weten wat u belangrijk vindt. Houd u van wat humor? Wij ook! 

Meer over FCE Transport

Kies ook voor snel, zeker en efficiënt transport

Snel, efficiënt en zeker. Kies ook voor internationaal wegtransport via FCE Transport. Overal in Europa.

Neem contact op

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Wekelijks vervoert FCE grondstoffen en verpakkingsmateriaal vanuit ons hoofdkantoor in Echt naar onze fabriek in Hongarije. Het is belangrijk dat de lading op tijd en onbeschadigd aankomt. Daar kunnen we op vertrouwen.

Erwin Buijs, Operational manager Enbi Plastics BV

We vervoeren machines, machineonderdelen en gereedschappen door heel Europa. FCE verzorgt het allemaal. Sterk zijn ze ook in spoedjes. En wat ze beloven, maken ze waar.

Gerrit Foppen, Expeditiemedewerker AWL-Techniek

FCE Transport rijdt voor ons wekelijks kleine tot grote partijen diervoeding. Fijn bij FCE transport zijn de korte communicatie lijnen, waardoor er snel geschakeld kan worden. Ze verzorgen ook de afspraken en aanmeldingen bij onze klanten. Hier mee nemen ze ons het logistieke proces volledig uithanden. Dit werkt erg prettig.

Dirk van Putten, Warehouse manager Yarrah Organic Petfood

Wij werken samen met verschillende fabrikanten uit heel Europa. Snel schakelen bij transport is cruciaal voor onze montageplanning en het bouwproces van onze klanten. FCE is hierin heel flexibel, accuraat en ontzorgt ons gehele logistieke proces.

Wilco Winkel, Inkoper/werkvoorbereider Kroon Liften B.V.

Inmiddels doen wij al weer een flinke tijd tot volle tevredenheid zaken met FCE voor al onze leveringen naar Slowakije, Tsjechië, Polen, Kroatië en Oostenrijk. Onze keuze voor FCE is op basis van altijd capaciteit voorhanden, snelle communicatie, marktconforme prijzen en punctualiteit met onze afleveringen. Niet enkel wij zijn uitermate tevreden met FCE maar onze klanten ook. Het loopt gesmeerd en als een zonnetje.

Walter Wilders, Ultimate Europe GmbH

“FCE is voor ons een gouden partner. Echt een verlengstuk van onze dienstverlening. Ze begrijpen de urgentie van onze zendingen en denken altijd mee over een passende oplossing.”

Erik Damink, General Manager SCS Logistics BV