Ga naar content

Transport Tsjechië

Transport nodig naar of vanuit Tsjechië? Kies voor een transporteur met Tsjechië-ervaring. Doe je dit niet, dan gaat dit ten koste van snelheid en efficiency. En dus van de leveringsbetrouwbaarheid en de kosten. De mensen van FCE Transport hebben ruim 20 jaar ervaring in het transport en de distributie van en naar Tsjechië. CrossdockingADR Transport? Voor ons geen probleem! Ook spoedtransport regelen we.

Bel, mail of app direct Vanaf 08:00 uur bereikbaar

Van levensmiddelen en machines tot stukgoed

We transporteren uiteenlopende goederen, zowel groupage als complete ladingen. Klanten schakelen ons in voor het vervoeren van onder meer:

  • Levensmiddelen & AGF
  • Machines en machineonderdelen
  • Elektronica
  • Stukgoed
  • Medicijnen
  • En meer

Jouw transport naar Tsjechië monitoren?

Onze snelheid en efficiency is ook te danken aan het planningssysteem en het track- en trace-systeem waarmee we werken. In één oogopslag informeren we je over de mogelijkheden. Bovendien weten we precies waar jouw goederen zich op weg naar Tsjechië bevinden. En doet zich onderweg een onverwachte situatie voor? Dan spelen we daar direct op in. Alles onder controle.

Ook spoedtransport naar Tsjechië

Moet het snel? Kies van voor onze internationale koeriersdienst. We verzorgen jouw spoedzending snel en zeker, met eigen materieel. Bel, mail of app direct

Daarom FCE Transport

Handen uit de mouwen en gáán. Dat is de mentaliteit van FCE Transport. We gáán voor jou als klant. Bij FCE kun je vertrouwen op tientallen jaren Tsjechië-ervaring. Op ons enthousiasme, onze drive en onze humor. En op onze zorgvuldigheid van werken. We doen het graag ánders. In het besef dat jij als klant gebaat bent bij betrouwbaarheid, snelheid & efficiency en een werkelijk klantgerichte aanpak. Van vroeg tot laat staan we voor je klaar. Welke vraag of uitdaging je ook bij ons neerlegt, we regelen het. Niet alleen voor transport naar Tsjechië! Ook verzorgen we het wegtransport naar landen als Slowakije, Polen, Bulgarije, Roemenië, Hongarije, Oostenrijk, Duitsland en Kroatië.

Bereikbaar van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat

Je kunt ervan op aan dat we volledig gáán voor jouw opdracht. Maar dan ook echt. We voelen ons betrokken bij iedere opdrachtgever. En heb je een aanvraag, vraag of probleem? Vertel het ons. We zijn bereikbaar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan. Vul onderstaand formulier volledig in, en omschrijf u vraag zo compleet en duidelijk mogelijk. Binnen 1 uur heeft u een passend aanbod. Heeft u een spoedzending? Neem dan direct contact op.