Ga naar content

Transport Bulgarije

Handel voeren met ondernemers in Bulgarije: daarbij is het transport vaak een belangrijke schakel. Toch hebben veel bedrijven geen eigen vervoer voor hun producten klaarstaan. Dat hoeft ook niet. Voor zowel regulier als spoedtransport van of naar Bulgarije bent u bij FCE Transport op de juiste plek.  Onze specialisten vervoeren uw artikelen door heel Europa. Snel en efficiënt.

Bel, mail of app direct Vanaf 08:00 uur bereikbaar

Verschillende goederen

Geen enkele rit naar Bulgarije is bij FCE Transport hetzelfde. Logisch, want iedere keer dat een van onze chauffeurs onderweg is, worden er andere producten vervoerd. Dit kunnen vrij te vervoeren goederen zijn. Maar ook speciale aanvragen, zoals: ADR-transport en spoedtransport, pakken wij in Bulgarije graag voor u op. Over het algemeen vervoeren wij:

  • Medicijnen;
  • Levensmiddelen & AGF;
  • Machines en machineonderdelen;
  • Thermo-/koeltransport;
  • Elektronica;
  • Stukgoed.

Spoedtransport naar Bulgarije

Een last minute aanvraag van een belangrijke klant. Een bestelling met extra spoed. Het kan iedere ondernemer overkomen. Daarom bieden wij bij FCE Transport onze spoedtransport naar Bulgarije aan. Het feit dat wij zelf over vervoersmiddelen beschikken, zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen. Gaat het om een pakketje? Dan zijn wij bijvoorbeeld in staat om een motor in te zetten. Zo weet u zeker dat jouw transport naar Bulgarije voorspoedig verloopt.

In heel Europa

Met transport van en naar Bulgarije bedien je als ondernemer vaak maar een klein deel van jouw afzetmarkt. Ook voor andere landen binnen Europa gaat FCE Transport voor u de weg op. In iedere regio onderhouden wij nauwe contacten met lokale partijen, waardoor de lading zich snel naar de juiste adressen verspreidt. Denk hierbij aan transport in:

Goed geregeld met FCE Transport

Het vervoeren zit bij ons in het bloed. Al ruim 25 jaar zijn de chauffeurs van FCE Transport op de Europese wegen te vinden. Transport in Bulgarije is daarbij meer gemeengoed dan uitzondering. Het proces regelen wij daarbij zo efficiënt mogelijk in. De bereikbaarheid van onze klantenservice is ruim, waardoor wij snel tussen u en de chauffeur kunnen schakelen. Ook gebruiken wij een track-en-tracesysteem, zodat u precies weet waar uw transport zich in Bulgarije bevindt. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Vandaag nog op transport naar Bulgarije?

Als ondernemer doet u graag goede zaken. Ook met het buitenland. Wilt u uw producten op transport van of naar Bulgarije zetten, maar heeft u geen eigen vervoer? Schakel dan de specialisten van FCE Transport in. Vraag direct een offerte bij ons aan. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen. Doe dit door te bellen naar +31 341 76 70 77, ons een WhatsApp te sturen of het contactformulier in te vullen. Welke van uw producten gaan straks met ons mee op transport in Bulgarije?

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan. Vul onderstaand formulier volledig in, en omschrijf u vraag zo compleet en duidelijk mogelijk. Binnen 1 uur heeft u een passend aanbod. Heeft u een spoedzending? Neem dan direct contact op.