Ga naar content

Nieuws

Internationaal vervoeren? Geen probleem!

We hebben de afgelopen maanden mooie transportopdrachten ontvangen.

De eerste reeks 40 ft containers zijn geladen in Noord-Nederland & verscheept naar North Carolina USA. Daarna ontvingen we container zendingen uit Azië en verstuurden we ook weer LCL zendingen naar Saudi-Arabië.

Er zijn goederen verzonden naar Oostenrijk en importvrachten gekomen vanuit Turkije, Bonaire en China. Dat is niet alles we vervoeren echt wereldwijd.

Het FCE team is uitgebreid en je kan bij ons terecht voor al uw transporten.
FCE Logistics regelt alles, ook de douane afhandeling zodat uw goederen op tijd en veilig aankomen. 
Bij FCE transport kunt u terecht voor heel Europa. 

Neem vooral contact met ons op als u een logistieke uitdaging heeft!

Lees meer
In het zonnetje

Hallo allemaal,

Voor degene die onze alleskunner nog niet kent wil ik jullie voorstellen aan Bram. We zijn erg blij dat hij bij ons aan boord is sinds maart 2020. Bram is de verbinding van onze collega’s en alle taken. Hij assisteert op de afdeling planning en expeditie, verwerkt de orders en helpt bij de klantenservice tot aan het laden en lossen in het magazijn.We zijn erg enthousiast over de bijdrage die hij levert en de positieve impact die hij op ons bedrijf heeft.

Aangezien we blijven groeien en onze diensten blijven uitbreiden zijn we heel erg blij dat we veel steun hebben van ons team.

Ben jij ook enthousiast en kan jij positieve impact aan ons bedrijf geven. Dan kijken we ernaar uit om samen te werken en geweldige dingen te bereiken.Stuur een open sollicitatie of een stageverzoek in.

Lees meer
Samenwerking WT Transport

Al sinds de start van ons bedrijf werken we samen met één van onze belangrijkste partner!

Dagelijks halen de toppers van WT Transport BV, groupage zendingen voor ons op. Met een vloot van bijna 20 vrachtwagens, opleggers en klepwagens die ADR zijn uitgerust staan ze voor elke klus klaar. Zijn jullie ook opzoek naar een betrouwbare partner die zijn belofte en afspraken nakomen dan raden wij WT Transport BV aan.

Lees meer
Nieuw gezicht!

Per 1 mei komt er een nieuw gezicht op de administratie afdeling en gaat ze de website & social media kanalen onderhouden.
Welkom Roxanne bij FCE Transport.

Je bent nu onderdeel van ons team en we zijn ervan overtuigd dat je veel waarde zult toevoegen met jouw kennis en enthousiasme. Wij staan klaar om jou te ondersteunen bij jouw taken en om jou te helpen bij het verkennen van de verschillende aspecten van ons bedrijf.

Nogmaals welkom, en laten we samen bouwen aan iets geweldigs!

Lees meer
KiKa - FCE

We waren nog maar pas begonnen met FCE transport maar doneren aan het Stichting Kinderen Kankervrij is iets wat we belangrijk vinden en ook direct wilden doen. Nu al 5 jaar op rij en we blijven deze top organisatie steunen!


Wil jij ook een bijdrage leveren neem dan ook een kijkje op KiKa voor alle mogelijkheden.

Lees meer
Uitbreiding van het FCE team

Al jaren kunt u op ons rekenen met vrachten door heel Europa maar nu gaan we ook internationaal!
Ben je op zoek naar een betrouwbare partner. Dan staat FCE Logistics B.V. voor u klaar. We concentreren ons op de groei van uw bedrijf en zorgen ervoor dat uw producten zorgeloos en op tijd hun bestemming bereikt. 
Wil je meer informatie neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op FCE Logistics

Lees meer
Versterking van ons expeditie team

We willen jullie graag voorstellen aan Jules. Je kent hem al misschien omdat hij ook zijn stage bij ons heeft afgerond voor zijn opleiding: Assistent Manager Internationale Handel aan de Deltion College.

Nadat hij is ingewerkt en de fijne kneepjes van de logistieke branche te pakken heeft kunnen we hem niet meer missen.
Samen met zijn mede collega Owen verzorgen zij de expedities en helpen ze alle klanten met hun vragen.Wij vinden het belangrijk dat iedereen met tevredenheid geholpen wordt bij FCE Transport.

Wil jij ook een transport regelen? Bel dan naar Jules en hij helpt je verder met al jouw logistieke problemen.

Lees meer
TERUGBLIK 5 JARIG JUBILEUM

Terugblik op onze 5 jarig bestaan & viering van de grote opening

We willen een moment nemen om terug te blikken op ons recente feest ter ere van onze 5 jarig bestaan, aankoop van het warehouse en de voltooiing van de renovatie van ons kantoor. Het evenement was een groot succes en we vonden het geweldig om te zien dat zoveel van onze vrienden, familie, klanten, relaties en collega's het met ons kwamen vieren.

Gedurende de avond genoten de gast

en van heerlijk eten en drinken, boeiende gesprekken en live entertainment. Iedereen was enthousiast van onze onlangs gerenoveerde ruimte!

We waren blij met de positieve feedback over de verbeteringen die we in ons kantoor hadden aangebracht en we waren blij dat iedereen het naar zijn zin had. We kijken ernaar uit om onze klanten met hernieuwde energie en enthousiasme van dienst te blijven zijn.

Nogmaals bedanken we iedereen die aanwezig kon zijn en kon delen in onze viering. Bedankt dat jullie ons hebben geholpen om van ons jubileum een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Met vriendelijke groeten,

Team FCE Transport

Lees meer
Feestelijke opening: 5-jarig jubileum & kantoorrenovatie

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we onze 5e verjaardag, aankoop van de panden en de voltooiing van de renovatie van ons kantoor vieren met een feestelijke opening.

Dit evenement is een geweldige gelegenheid om het team te ontmoeten, herinneringen op te halen, vooruit te kijken en onze onlangs gerenoveerde kantoren te bekijken. We hebben een kantoor gecreëerd dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch, modern en groen. Je zult veel upgrades zien, waaronder verbeterde technologie, volledig verduurzaamd en meer comfort voor onze medewerkers en klanten.

Ons jubileumfeest wordt een gezellige avond met eten, drinken en live entertainment. Mis de kans niet om onze gezamelijke prestaties met ons te vieren!

De details van de viering zijn als volgt:

Datum: 09-09-2023 Tijd: 15.00 uur Locatie: 3846AT, Galvanistraat 14, Harderwijk, 1600 uur inloop, 1800 uur speciel quest, 1830 eten, 1930 feest begint

Graag RSVP vóór 21-08-2023 om je aanwezigheid te bevestigen.

We kijken ernaar uit om deze spannende gelegenheid met u te delen en onze mijlpaal samen te vieren.

Hartelijke groeten,


Team FCE Transport

Lees meer
Tien tautliners en twee thermo-/koelers in FCE-huisstijl

FCE Transport is voortaan goed herkenbaar op de weg. Onlangs investeerden we namelijk in tien tautliners en twee thermo-/koelers. Negen van deze opleggers zijn uitgevoerd in FCE-huisstijl. De bestickering van één oplegger gunnen we aan een goed doel. Bijvoorbeeld een Europees fonds of Europese stichting. Welk goede doel het wordt? Dat maken we binnenkort bekend.

Lees meer
Erkend Leerbedrijf

Werken in de transportbranche is geweldig, vinden wij. Het is dynamisch, veelzijdig en uitdagend. En elke dag is anders. We delen onze passie graag met jongeren die willen werken in onze branche. Daarom zijn we sinds kort Erkend Leerbedrijf. We richten ons vooral op jongeren die aan de slag willen in de sales of als planner voor Europa. We leiden hen graag op in de praktijk.

Lees meer
Teamlid alert

Hij is hier in het mooie Harderwijk geboren en getogen. Daarnaast is het hem met de paplepel ingegoten. Zijn opa is de oprichter van WT transport BV dus heftruck rijden is voor ons nieuwe logistieke talent geen probleem.


Vanaf de start van FCE in 2018 begon hij al met het werken in het magazijn en in december 2022 kwam Owen officieel ons team versterken en verzorgt hij de expedities. Het volledige proces van A naar B zal nu nog meer versterkt worden. 

Heel veel succes en we wensen je veel werkplezier hier bij ons op kantoor.

Lees meer
Sponsor van B2 van DVS’33

We hebben iets met sport. En iets met jongeren. Daarom sponsoren we met ingang van het seizoen 2018/2019 het voetbalteam B2 van voetbalclub DVS’33 in Ermelo. Leuk om te doen!

Lees meer
FCE Transport verbreedt wagenpark met Double Stock Trailer!

We krijgen uit verschillende branches meer de vraag of wij ook Double Stock trailers hebben rijden.
Helaas niet en konden wij niet anders om dit af te wijzen. TOT NU!

Sinds deze week rijden wij ook met een Double Stock Trailer van en naar Oost Europese landen.
De Double stock trailer biedt onze klanten extra voordelen, zoals maximaal benutting van de ruimte in de trailer en een lage kostprijs per kilometer. 

Heeft u ladingen voor een Double Stock trailer? Laat het ons gerust weten voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groeten,

Het FCE Team

Lees meer
Nieuw Crossdock Center in Hongarije

Na aanleiding van de toenemende groupage van en naar Hongarije zijn wij blij te kunnen mededelen dat we gaan samenwerken met een nieuw agentschap in Hongarije. Zij beschikken over een mooi en duurzaam warehouse onder de rook van Boedapest. Waar we de mogelijkheid hebben om te crossdocken, opslag en de zendingen kunnen verdelen in kleine auto's voor stads leveringen. Denk hierbij aan district area levering, tijds leveringen en smalle straatjes waar onze grote volume auto's niet kunnen en mogen komen. 

Dit betekent dat we met onze vrachtwagens nog efficiënter kunnen gaan rijden, wat weer resulteert in scherpe prijzen, minder uitstoot, nog meer ruimte voor groupage en elke dag waar dan ook in Hongarije kunnen laden en lossen. 

Daarnaast is het in Hongarije verplicht per zending boven de 1000kg aan te melden in het Ekaer-systeem voor registratie. Ook dit neemt FCE transport BV serieus, waardoor u niet na het lossen of laden nog druk hoeft te maken over deze administratieve afwikkeling.

Heeft u ook een zending van of naar Hongarije? Laat het ons gerust weten en wij maken het zoals altijd passend naar u wens.

Lees meer
Ervaren planner Jaap Loef versterkt FCE

FCE Transport heeft zich per 1 juni 2018 versterkt met Jaap Loef, een ervaren planner. Hij werkte 23 jaar bij Ploeger Transport in Harderwijk en 2 jaar bij Verhoek Transport in Genemuiden.

Jaap is enthousiast: “FCE Transport is een jong en dynamisch bedrijf. Samen gaan we volledig voor de klant. Dat spreekt me enorm aan. We kennen de klant en weten wat hij belangrijk vindt. We werken met een geavanceerd planningssysteem én een track-& tracesysteem. Zo houden we de controle.”

Lees meer
Hoofdkantoor wordt gerenoveerd

Het hoofdkantoor van het bedrijf wordt momenteel gerenoveerd om de werknemers en klanten beter van dienst te kunnen zijn. Het project omvat een complete revisie van het interieur en exterieur van het gebouw, met renovaties die zijn ontworpen om de energie-efficiëntie van het gebouw te verbeteren en de look en feel van het gebouw te moderniseren.

Volgens de bedrijfsfunctionarissen zal de renovatie een functionele en comfortabele werkomgeving creëren voor de werknemers. Nieuwe voorzieningen zoals een moderne badkamer, een moderne kantine en verbeterde toiletten maken deel uit van de renovatieplannen.

Daarnaast zal het herontwerp een vernieuwde lobby, vergaderzalen en kantoorruimtes bevatten die een betere samenwerking tussen werknemers mogelijk maken en de communicatie tussen afdelingen verbeteren.

De renovatie zal naar verwachting enkele maanden duren en zal in fasen worden uitgevoerd om de dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren. De leiding van het bedrijf is ervan overtuigd dat het eindresultaat een functioneler en esthetischer hoofdkantoor zal zijn dat beter tegemoet komt aan de behoeften van zowel werknemers als klanten.

Blijf op de hoogte van de voortgang van het renovatieproject.

Lees meer