Ga naar content

Nieuws

Na aanleiding van de toenemende groupage van en naar Hongarije zijn wij blij te kunnen mededelen dat we gaan samenwerken met een nieuw agentschap in Hongarije. Zij beschikken over een mooi en duurzaam warehouse onder de rook van Boedapest. Waar we de mogelijkheid hebben om te crossdocken, opslag en de zendingen kunnen verdelen in kleine auto's voor stads leveringen. Denk hierbij aan district area levering, tijds leveringen en smalle straatjes waar onze grote volume auto's niet kunnen en mogen komen. 

Dit betekent dat we met onze vrachtwagens nog efficiënter kunnen gaan rijden, wat weer resulteert in scherpe prijzen, minder uitstoot, nog meer ruimte voor groupage en elke dag waar dan ook in Hongarije kunnen laden en lossen. 

Daarnaast is het in Hongarije verplicht per zending boven de 1000kg aan te melden in het Ekaer-systeem voor registratie. Ook dit neemt FCE transport BV serieus, waardoor u niet na het lossen of laden nog druk hoeft te maken over deze administratieve afwikkeling.

Heeft u ook een zending van of naar Hongarije? Laat het ons gerust weten en wij maken het zoals altijd passend naar u wens.