Ga naar content

Transport Slowakije

Goederen te vervoeren naar Slowakije? Het best schakelt u een internationaal transportbedrijf in met veel Slowakije-ervaring. Doet u dat niet, dan kan dat ten koste gaan van de snelheid en efficiency, met alle gevolgen van dien. FCE Transport heeft meer dan 25 jaar Slowakije-ervaring. Crossdocking of ADR Transport? Voor ons geen probleem! Wij gáán volledig voor de klant. Maar dan ook écht.

Bel, mail of app direct Vanaf 08:00 uur bereikbaar

Met kennis van het land

We kennen Slowakije door en door. De wegen, de regels en de mentaliteit. En we weten dus wat handig is om te doen. Zodat we uw goederen snel, efficiënt en netjes kunnen afleveren.

Eigen materieel

Het groupage-vervoer verzorgen we met eigen materieel. Het voordeel: optimale controle over kosten, efficiency en kwaliteit. Voor de distributie binnen Slowakije werken we nauw samen met lokale distributeurs. Gespecialiseerde partners met wie we al jarenlang samenwerken. Dat biedt onze klanten de zekerheid van snelle levering zonder problemen.

Van levensmiddelen en machines tot stukgoed

We transporteren uiteenlopende goederen, zowel groupage als complete ladingen. Klanten schakelen ons in voor het vervoeren van onder meer:

  • Levensmiddelen & AGF
  • Machines en machineonderdelen
  • Elektronica
  • Stukgoed
  • Medicijnen
  • En meer

Ook spoedzendingen naar Slowakije

Moet het snel? Kies dan voor onze internationale koeriersdienst. We verzorgen jouw spoedzending naar Slowakije snel en zeker, met eigen materieel. Bel, mail of app direct

Daarom FCE Transport

Handen uit de mouwen en gáán. Dat is de mentaliteit van FCE Transport. We gáán voor u als klant. Bij FCE kunt u vertrouwen op tientallen jaren Slowakije-ervaring. Op ons enthousiasme, onze humor en onze drive. En op onze zorgvuldigheid van werken. We doen het graag anders. In het besef dat u als klant gebaat bent bij betrouwbaarheid, snelheid & efficiency en een werkelijk klantgerichte aanpak. Van vroeg tot laat staan we voor u klaar. Welke vraag of uitdaging u ook bij ons neerlegt, we regelen het. Van Polen, Tsjechië, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Oostenrijk, Duitsland tot Kroatië. Dat is internationaal wegtransport waar wij voor staan!

Bereikbaar van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat

We gáán voor onze klanten. Vinden altijd een oplossing, ook als het gaat om spoedzendingen. En handig voor u: we zijn bereikbaar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Daardoor handelen we snel en effectief. Daarmee maken we regelmatig het verschil voor onze klanten. Daag ons gerust uit!

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan. Vul onderstaand formulier volledig in, en omschrijf u vraag zo compleet en duidelijk mogelijk. Binnen 1 uur heeft u een passend aanbod. Heeft u een spoedzending? Neem dan direct contact op.