Ga naar content

Internationaal transportbedrijf

Meer dan 25 jaar transport ervaring
Vervoer met eigen materiaal inclusief track and trace
Snelheid, efficiency, zekerheid en betrouwbaar

Internationaal transportbedrijf

Het is best een uitdaging: het vinden van een internationaal transportbedrijf dat je 100% vertrouwt. Gelukkig heeft u met FCE Transport een goede partner gevonden. Wij werken in heel Europa, met eigen materieel én met een track- en trace-systeem. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld is. Wilt u van onze diensten gebruik maken? Vraag dan meteen een offerte bij ons aan!

In heel Europa

Van het puntje van Noorwegen tot het zuiden van Spanje. FCE Transport rijdt als internationaal transportbedrijf door heel Europa. Niet alleen dat, maar wij onderhouden al jarenlang nauwe contacten met onze vaste distributiepartners. Zo kunnen wij ook deze fase van het transport in goede banen leiden. CrossdockingADR Transport? Voor ons geen probleem! De meeste ervaring hebben wij als internationaal transportbedrijf in landen uit Midden en Oost Europa. Zo verzorgen wij vaak internationaal wegtransport naar:

Track and trace

Hoe langer de weg, die een internationaal transportbedrijf moet afleggen, hoe groter de risico’s op onverwachte omstandigheden. Daarom werken wij bij FCE Transport met een track- en trace-systeem. Hiermee weten we precies waar uw goederen zijn. Staat er een file? Dan kunnen wij razendsnel schakelen. Met u, de chauffeur en andere partijen. Dit maakt dat ons internationaal transportbedrijf ontzettend efficiënt functioneert. Wel zo fijn.

Bel, mail of app direct Vanaf 08:00 uur bereikbaar

Jouw transport geregeld met FCE Transport

De handen uit de mouwen en gáán! De mentaliteit van FCE Transport is er één van doorzetters. Wij gaan voor u - als klant - door het vuur. Dit betekent dat wij onze diensten zo snel en efficiënt mogelijk inregelen. Op de weg én in ons contact. Onze medewerkers van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat bereikbaar. Ons internationaal transportbedrijf is niet voor niets al meer dan 25 jaar een begrip!

Direct een internationaal koerier nodig?

Bel ons direct! We staan in de startblokken om jouw zending met spoed te bezorgen. We zijn bereikbaar van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Neem contact op