Ga naar content

Warehousing

FCE Transport heeft een extra specialisme in huis, warehousing activiteiten. In ons eigen warehouse hebben we vele mogelijkheden. Het crossdocken van de zendingen, containers lossen, opslag verzorgen, orderpicken en na wens van de klant door geheel Europa verzenden. We ontzorgen de klant volledig in dit proces.

Bespaar tijd én geld

Bij crossdocking halen we de zending met één wagen bij u op. Op ons crossdocking-plein verdelen we de zendingen direct over de diverse wagens, elk met hun eigen bestemming. We combineren uw zending met die van andere klanten. Al met al scheelt crossdocking jouw bedrijf veel laadtijd, transportkosten, doorlooptijd en is het een duurzame keuze.

Container lossingen

We beschikken over een eigen warehouse en crossdock plein. Wij kunnen u containers lossen in ons warehouse, mocht dit niet op pallets staan, verwerken wij de goederen op pallets voor transport. De pallets worden zorgvuldig gestapeld, voorbeeld van u of eigen ingeving in overleg, ingeseald en gestickerd. Daarna wordt naar de wens van u de goederen opgeslagen in ons warehouse of op route gezet voor het uitleveren in geheel Europa. Het is fijn te weten dat wij het complete proces hierin kunnen ontzorgen. Vooraf bespreken wij de condities zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Hierdoor kan u zich weer focussen op u eigen activiteiten, alles er om heen regelen wij!

Eigen materieel

We verzorgen het transport met eigen materieel. Daarmee houden we de maximale controle over het proces. Er gaat geen tijd verloren en natuurlijk springen we zorgvuldig om met jouw zending. Snelheid, efficiency en kwaliteit. Dát is FCE Transport. Hoe kunnen we u het beste helpen?

Bereikbaar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat

Transport gaat altijd door en houdt zich dus niet aan kantoortijden. Daarom zijn we bereikbaar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Bel, mail of app ons gerust.

Een acuut probleem? Wij helpen direct

Heeft u een acuut transportprobleem? Bijvoorbeeld omdat uw transporteur om vijf uur de deuren sluit? En omdat u uw goederen niet meer kunt lossen? Wij helpen direct. Met crossdocking houden we de vaart erin. Ook voor acute tijdelijke opslagruimte bieden we een oplossing. Dit doen we voor zowel bedrijven als collega-transportbedrijven en expediteurs.

Bel, mail of app direct Vanaf 08:00 uur bereikbaar
Ook tijd en geld besparen met crossdocking?

Neem contact op over de mogelijkheden. Ook bij een acuut probleem. We vertellen je graag meer. en helpen direct.

Neem contact op

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Wekelijks vervoert FCE grondstoffen en verpakkingsmateriaal vanuit ons hoofdkantoor in Echt naar onze fabriek in Hongarije. Het is belangrijk dat de lading op tijd en onbeschadigd aankomt. Daar kunnen we op vertrouwen.

Erwin Buijs, Operational manager Enbi Plastics BV

We vervoeren machines, machineonderdelen en gereedschappen door heel Europa. FCE verzorgt het allemaal. Sterk zijn ze ook in spoedjes. En wat ze beloven, maken ze waar.

AWL-Techniek

“FCE is voor ons een gouden partner. Echt een verlengstuk van onze dienstverlening. Ze begrijpen de urgentie van onze zendingen en denken altijd mee over een passende oplossing.”

SCS Logistics BV