Ga naar content

Crossdocking

De groottes van zendingen nemen af. Tegelijkertijd willen bedrijven sneller leveren. Herken je dit? Dan is crossdocking misschien een goede oplossing. Want daarmee bespaar je tijd én kosten. FCE Transport is specialist in crossdocking, ook voor buitenlandse bedrijven.

Bespaar tijd én geld

Bij crossdocking halen we de zending met één wagen bij je op. In onze crossdocking-loods verdelen we de zending direct over de diverse wagens, elk met hun eigen bestemming. We combineren jouw zending met die van andere klanten. Al met al scheelt crossdocking jouw bedrijf veel laadtijd. En omdat we zendingen combineren en niet eerst opslaan, bespaar je transporttijd en transportkosten.

Eigen materieel

We verzorgen het transport met eigen materieel. Daarmee houden we de maximale controle over het proces. Er gaat geen tijd verloren en natuurlijk springen we zorgvuldig om met jouw zending. Snelheid, efficiency en kwaliteit. Dát is FCE Transport. Hoe kunnen we jóu het best helpen?

Bereikbaar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat

Transport gaat altijd door en houdt zich dus niet aan kantoortijden. Daarom zijn we bereikbaar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Bel, mail of app ons gerust.

Een acuut probleem? Wij helpen direct

Heb je een acuut transportprobleem? Bijvoorbeeld omdat jouw transporteur om vijf uur de deuren sluit? En omdat je je goederen niet meer kunt lossen? Wij helpen direct. Met crossdocking houden we de vaart erin. Ook tijdelijke opslagruimte regelen we. Dit doen we voor zowel bedrijven als collega-transportbedrijven en expediteurs.

Bel, mail of app direct Vanaf 08:00 uur bereikbaar
Ook tijd en geld besparen met crossdocking?

Neem contact op over de mogelijkheden. Ook bij een acuut probleem. We vertellen je graag meer. en helpen direct.

Neem contact op

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Wekelijks vervoert FCE grondstoffen en verpakkingsmateriaal vanuit ons hoofdkantoor in Echt naar onze fabriek in Hongarije. Het is belangrijk dat de lading op tijd en onbeschadigd aankomt. Daar kunnen we op vertrouwen.

Erwin Buijs, operational manager Enbi Plastics BV

We vervoeren machines, machineonderdelen en gereedschappen door heel Europa. FCE verzorgt het allemaal. Sterk zijn ze ook in spoedjes. En wat ze beloven, maken ze waar.

Gerrit Foppen, expeditiemedewerker AWL-Techniek

“FCE is voor ons een gouden partner. Echt een verlengstuk van onze dienstverlening. Ze begrijpen de urgentie van onze zendingen en denken altijd mee over een passende oplossing.”

Erik Damink, General Manager SCS Logistics BV